Gravidyoga

Mycket förändras i kroppen under graviditeten och det är en perfekt tid att vända blicken inåt och lyssna till kroppens signaler. I gravidyogan kommer vi gå igenom andning, avslappning, bäckenet, positioner och rörelser för ökat välmående under graviditeten samt verktyg att använda vid förlossningen.

Med långa klasser ges utrymme för avslappning och vila så att du får möjlighet att komma ned i varv och landa i rummet och i din graviditet, komma i kontakt med din bebis och förbereda både kropp och sinne inför förlossning. Vi skapar tillsammans ett tryggt rum där alla är välkomna.

Gravidyogan med sina mjuka och medvetna rörelser passar de flesta under hela graviditeten. Kursen ges vid 6 olika tillfällen.

Glöm inte att i anslutning till kursen Gravidyoga ges ett tillfälle där du kan ta med dig din partner/stödperson för att hen ska få en chans att bli delaktig i vad du lärt dig under din kurs, framförallt med fokus på förlossningen. Läs mer Gravidyoga med partner/stödperson. Denna extra del ingår inte i Gravidyoga kursen. 

Pris: 1 100 kr

Vart:
Gula Villan i Järna
Barnens hus Södertälje 

När i Gula Villan?
Fredagar kl.15-16.30                  25sep - 30okt
Tisdagar kl.19-20.30                   3nov - 8dec

Kursledare: 
Ellika Skjutar

Doula & Gravid- och mamma/baby-yoga instruktör.

Är du höggravid och osäker på om du kommer hinna avsluta kursen innan bebis är född så kan du få betala som en dropinkund med ordinarie pris för en hel termin.

Drop-in 200kr
Det finns möjlighet till drop-in i mån av plats ( Ellika på 0735737498 vid intresse). Klasserna riktar sig i första hand till de som är bokade på hela kursen då klasserna har olika teman/fokus, men du är hjärtligt välkommen att hänga på. Betalning för drop-in sker efter respektive klass via Swisch.

Kontakt

Har du några frågor kontakta ellika@fodandekraft.se eller 0735737498.

Bokning

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Du kommer motta en bekräftelse på din bokning från Ellika Skjutar. Skulle du inte få en bekräftelse maila ellika@fodandekraft.se för att säkerställa att vi mottagit din bokning.

När kursstart närmar sig kommer du få en faktura till den mail du angett i bokningsformuläret.