Om mig

Verksam i: Stockholms län, Mälardalen, Södermanland, Uppsala med omnejd.
Bor i: Nykvarn, Stockholm.

  • Ägare av Födande kraft AB
  • Diplomerad Doula via Din Gravidcoach
  • Föda utan rädsla instruktör
  • Diplomerad mindfulness instruktör
  • Certifierad inkapslingsspecialist 

Jag är övertygad om att alla kan föda på sina villkor och jag har en stark tro på den födandes egna inre kraft.

Mitt mål som doula är att dela kunskap till föräldrar så att dem ska kunna ta informativa val samt stötta känslomässigt och praktiskt innan, under och efter förlossning. Jag ser födandet som mer än en fysiologisk händelse i livet och tror att vi har ett perfekt tillfälle för personlig och själslig utveckling. Vilket sätt man väljer att föda på är otroligt personligt och jag tror att vi alla besitter svaren på hur vi ska föda våra barn. Jag vill bekräfta att det inte finns några rätt sätt att föda på förutom ditt sätt. Du besitter svaren och kraften för vad som är rätt för dig och din familj. 

Min önskan till väntande föräldrar är en positiv förlossningsupplevelse då det påverkar så mycket för tiden efter och starten på ens föräldraskap även för en själv som människa och person.

Jag har fått arbetsträna ett par månader på förlossning detta tillsammans med mitt doulande har gett mig chansen att få stödja vid olika typer av födslar även vid kejsarsnitt, sugklocka, självstående. 

Min egna erfarenhet av att föda

Efter mina egna erfarenheter av att föda barn har jag fått insikten om hur otroligt viktigt det är att få bli sedd för den man är, få fullvärdig information och få stöd. 

Jag har fött två barn, en på förlossningen och en vid planerad hemfödsel. Min första förlossning var en jobbig upplevelse som tog lång tid att bearbeta. Min nästa förlossning blev en såkallad revancsh-förlossning där jag upplever att jag vann tillbaka bitar av mig själv. 

Jag arbetar med mitt företag Födande kraft på heltid samtidigt som jag studerar till undersköterska. På fritiden umgås jag heslst med min familj :)

0735120652
sandra@fodandekraft.se
instagram: fodandekraft

Kontakta Sandra

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.