Om mig

Verksam i: Stockholms län, Mälardalen, Södermanland, Uppsala med omnejd.
Bor i: Södertälje, Stockholm.

  • Diplomerad doula via Din Gravidcoach
  • Gravid - och mammababy yoga instruktör 
  • Utbildad designtekniker/mönsterkonstruktör

Jag vill stötta och hjälpa dig som kvinna och din eventuella partner i den otroliga resa det är att föda barn och bli förälder.

Jag är övertygad om att alla födande med rätt förutsättningar besitter en otrolig kraft och förmåga att kunna föda barn. Det är mitt jobb att bidra med den kunskap och de verktyg som behövs för att göra det möjligt.

Upplevelsen av att föda barn formar dig och det är något du kommer bära med dig i livet. En positiv förlossningsupplevelse beror inte på HUR du föder, hur lång tid det tar eller om du använt smärtlindring eller inte. Det handlar snarare om vilket stöd du får och om du känner dig TRYGG.

I min roll som doula finns jag där för dig/er utifrån era behov för att förlossningen ska bli en så trygg och stärkande upplevelse som möjligt och att du som födande- och din eventuella partner ska känna er delaktiga, respekterade och sedda. Mitt mål är att bidra till en förlossningsupplevelse som du/ni kan minnas med glädje.

Jag har två egna barn. Två helt unika erfarenheter gällande graviditet, förlossning och första tiden postpartum. Jag har själv fått uppleva och fascineras av kroppens kraft men också hur otroligt viktigt det hade varit att bli sedd och stöttad i processen när det inte blivit som jag tänkt mig.

Jag är enormt ödmjuk och tacksam om jag skulle få följa just er familj genom graviditeten, förlossningen och in i föräldraskapet!

Välkommen att höra av er med frågor eller för ett första kostnadsfritt och förutsättningslöst möte!

Podcast:
Lyssna på Ellika i Förlossningspodden avsnitt. 201 Ellika 4 juni 2020.

0735737498
ellika@fodandekraft.se
Instagram: doula_ellika

Kontakta Ellika

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.