OM MIG


Jag heter Sandra och bor tillsammans med min man och våra två barn i Nykvarn, Stockholm.

Som liten drömde jag om att bli veterinär, detta utvecklades vidare i tonåren till att vilja arbeta med människor. När passionen för födslar verkligen slog till var när jag fick arbetsträna på en av Stockholms förlossningsavdelningar. Där släpptes jag in i födandets värld och jag visste att jag hade kommit rätt. Jag hade dock en egen väg att gå av barnafödande först som gav mig helt nya perspektiv och insikter. Framförallt hur viktigt det är att få bli sedd och få stöd. Efter detta valde jag att utbilda mig till doula via Dingravidcoach godkänd av Odis (Organisationen för Doulor och Förlossningspedagoger i Sverige). För att utveckla min kunskap och få fler verktyg har jag även utbildat mig till instruktör i mindfulness, föda utan rädsla och till certifierad inkapslingsspecialist. 

Att få barn är stort och den resan ska få ta den plats den är värd. Detta hoppas jag bidra med på flera sätt, allt från mitt arbete som doula, till ett enkelt mail eller en personlig lyckoönskning till någon som hyr pool. 

Nu är jag snart fädig undersköterska som jag anser bidragit mycket till mitt arbete som doula. Drömmen och målet är att en dag bli barnmorska men jag är ödmjuk inför livet och dess föränderliga processer. 

"Att få höra att någon är glad, nöjd eller blivit hjälpt går rakt in i hjärtat på mig - det är ju därför jag gör det jag gör."

JAG SOM DOULA

Mitt mål som doula är att stötta er på det sätt NI vill. Stöd kan se ut och ges på många olika sätt. Ett doulauppdrag formas alltid till något personligt då alla människor är så pass olika och det är en av de finaste delarna av doulastöd; relationen som växer fram.

Det som är viktigt för mig är att ni känner er stöttade och sedda där ni befinner er. Jag erbjuder att stötta er känslomässigt, fysiskt och praktiskt innan, under och efter förlossning.

Jag vill bekräfta att det inte finns några rätt sätt att föda på. Det spelar ingen roll om du vill föda med medicinsk smärtlindring eller utan, på förlossningsavdelning, planerad kejsarfödsel eller hemma. Det viktigaste är vad DU/NI vill och önskar.

Min önskan till alla väntande föräldrar är en positiv förlossningsupplevelse då det påverkar så mycket för tiden efter och starten på ens föräldraskap även för en själv som människa och person.

Välkommen att kontakta mig om ni tror att jag skulle kunna vara en passande doula för er!

Verksam i: Doula i Stockholm med omnejd
Mälardalen (Västerås, Örebro, Eskilstuna, Enköping och Uppsala)
Södermanland (Eskilstuna, Flen, Gnesta, Nyköping, Strängnäs, Trosa)
Bor:
Nykvarn, Stockholm.

KONTAKTA MIG

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.