Om mig

Verksam i: Stockholms län, Mälardalen, Södermanland, Uppsala med omnejd.
Bor i: Nykvarn, Stockholm.

  • Grundare av Födande kraft AB
  • Diplomerad doula via Din Gravidcoach
  • Diplomerad mindfulness instruktör
  • Certifierad inkapslingsspecialist 

Jag är övertygad om att alla kan föda på sina villkor och jag har en stark tro på den födandes egna inre kraft.

Mitt mål som doula är att dela kunskap till föräldrar så att dem ska kunna ta informativa val samt stötta känslomässigt och praktiskt innan, under och efter förlossning. Jag ser födandet som mer än en fysiologisk händelse i livet och tror att vi har ett perfekt tillfälle för personlig och själslig utveckling. Vilket sätt man väljer att föda på är otroligt personligt och jag tror att vi alla besitter svaren på hur vi ska föda våra barn. Jag vill bekräfta att det inte finns några rätt sätt att föda på förutom ditt sätt. Du besitter svaren och kraften för vad som är rätt för dig och din familj. 

Jag har alltid velat arbeta med födande och då jag var 23 år fick jag chansen att arbetsträna på förlossningen. Tack vare min fina tid på förlossningen har jag fått vara med vid flera födslar, alla unika och olika på sitt sätt.

Efter mina egna erfarenheter av att föda barn har jag fått insikten om hur otroligt viktigt det är att få bli sedd för den man är, få fullvärdig information och få stöd. Efter detta föddes min vilja till att bli och arbeta som Doula.

Min önskan till väntande föräldrar är en positiv förlossningsupplevelse då det påverkar så mycket för tiden efter och starten på ens föräldraskap även för en själv som människa och person.

Det är något väldigt speciellt och kraftfullt som händer när man får föda på sina villkor. När födande får en chans till detta sker en dominoeffekt i så många fler aspekter av vårt liv och i vår personlighet.

Min erfarenhet av att föda:
Jag har fött två barn, en på sjukhus och en vid planerad hemfödsel. Min första förlossning var en jobbig upplevelse som tog lång tid att bearbeta. Min nästa förlossning blev en såkallad revancsh-förlossning där jag upplever att jag vann tillbaka bitar av mig själv. 

Jag är just nu delvis mammaledig och studerar till undersköterska så du når mig lättast över mail eller sms först<3

0735120652
sandra@fodandekraft.se
instagram: fodandekraft

Kontakta Sandra

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.